build your own website

TIETOSUOJASELOSTE

Tutustu tietosuojaamme ennen kuin lähetät meille henkilötietojasi.


Mitä tietoja keräämme

Voit antaa meille yhteystietosi kuten nimesi ja osoitteesi yhteydenottoa varten. Voimme kerätä myös muita tietoja jotka annat meille esimerkiksi ostoksen yhteydessä. Näihin tietoihin saattavat lukeutua esimerkiksi luottokorttitiedot tai luottotiedot.

Sivustolla vieraillessasi keräämme myös julkisen IP-osoitteesi seurataksemme sivuston käyttöä. 

Sivustollamme on myäs evästeitä, jotka auttavat meitä tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Voit poistaa selaimesi asetuksista kaikki evästeet käytöstä, jos haluat ettei sivustomme tallenna niitä laitteellesi. 

Mitä teemme tiedoillasi

Käytämme tietojasi ainoastaan asiakassuhteen ja yhteydenottojen sekä sopimusten hoitamiseksi, emmekä luovuta niitä muihin tarkoituksiin, ellei meillä ole lakisääteistä velvollisuutta luovuttaa tietoja. Emme näin ollen luovuta tietoja EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. 

Perusteena tietojen käsittelylle on oma suostumuksesi ja sopimuksen valmistelu sekä täytäntöönpano.

Säilytämme tietojasi ainoastaan sen ajan kuin tarvitsemme niitä yllä mainittuihin tarkoituksiin, ellei tietojen säilyttämisestä säädetä erikseen lailla. 

Tietojen lähteet

Keräämme tietoja asiakkailtamme itseltään. Laskua käytettäessä saatamme saada tietoja luottorekisteristä tarkistaaksemme asiakkaan luottokelpoisuuden. 

Tietojen suojaus

Sivustomme käyttää salattua yhteyttä tietojen siirrossa. Suojaamme asiakkaiden maksutiedot käyttämällä ainoastaan vahvistettuja korttipäätteitä. Emme koskaan pyydä tai lähetä maksutietoja tai vastaavia sähköpostitse. 

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkistaa, oikaista, muuttaa ja poistaa henkilötietojasi laissa säädetyin edellytyksin, joihin lukeutuvat mm. tietojen tarpeellisuuden lakkaaminen sekä käsittelyn lainvastaisuus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä tietyissä tapauksissa. Ota huomioon, että sopimuksen täytäntöönpanon kannalta välttämättömiä tietoja et voi saada poistetuksi ennen kuin sopimus on pantu täytäntöön.

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä alla kuvattuihin osoitteisiin.

Ota myös huomioon, että ellet anna meille tarpeeksi tietoja asiakkuuden hoitamiseksi pidätämme oikeuden olla tarjoamatta palveluitamme ennen kuin olemme saaneet siihen tarvittavat tiedot.

Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn, emmekä onnistu yksissä tuumin ongelmaa ratkaisemaan, sinulla on oikeus saattaa asia toimivaltaisen valvontaviranomaisen ratkaistavaksi.

Yhteystiedot

Matti Hartikainen

mattihar@dnainternet.fi

0500 928034

OSOITE
Tuohikuja 5
Nilsiä, 73300


YHTEYSTIEDOT
Sähköposti: mattihar(at)dnainternet.net
Puh: 0500 928034